lördag, mars 06, 2010

komen daya jippie jippie yeeey.


Melodifestivalen 2010 är officiellt den sämsta hittills. Inte okej. Verkligen inte okej. Jag menar, det krävdes fyra stycken att skriva Pernilla Wahlgrens tävlingsbidrag, vad säger inte det om kvalitén? Giv mig styrka. Och att Alcazar åkte ur var det sämsta på hela kvällen! I finalen tänker jag rösta på Timotej, eller ja, allt annat än idol ludren och skånska Joe Jonas och.. Vilka mer är med? Kommer inte ens ihåg. Nej men Timotej brudarna kan nog klara sig hyfsat i den stora. Förhoppningsvis. Det var ju synd att inte Singeeel kom vidare till finalen.

Men för att komma tillbaka till vad jag har gjort idag!
Idag har jag varit i Trollhättan och busat med vildingarna William och Edwin, ätit Sunday dinner (ja, fast på en lördag, obviously..) Potroast with potatoes, haft snöbollskrig med min storasyster och Wille, och ätit paj.

Och när jag hade tråkigt så underhållde Steven mig med sms då och då. Hihi

Och jag gillar Almost Alice. Soundtracket till Alice in Wonderland, som jag såg igår. Awesooome!

fredag, mars 05, 2010

kolla vad jag kan göra

Hm. Vad roligt att man får helt andra möjligheter när man loggar in med gmail än vad man får med ett vanligt konto. Man får till och med välja teckensnitt! Inte för jag tror att det kommer ändras när jag väl postar inlägget men. Hm.

Nu är det inte långt kvar till Kent! Håller på att peppa för fullt med kent tema i mobilen och Du och Jag döden skivan i stereon. kent.nu <-- Man kan till och med göra en länk! Omg. Jag ska alltid skriva från den här mailen from now on!


Och innan jag och Nina ska på Alice in Wonderland 3D ska jag passa Agnes en snabbis, sen kör pappa mig till Ninas place så ska vi äta pizza med Falk och skruva ihop min bräda :D Men jag vet inte fall jag kan få upp luckan till vinden utan att tappa hela luckan och få stegen rakt i ansiktet.. Så jag tar nog inte med mig mina boots till Nina. Fast pappa kanske kan hjälpa mig.. Hm.


Ah juste, om ni vill se hur fint jag har lärt mig på webbdesignen kan ni klicka häär. Ja, nevermind knapparna dem är jättefula, jag gjorde bara de som läraren sa till mig typ. hahah. Okej den är jätteful.

im happy happy girl



Detta köpte jag idag :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jag är jätteglad idag :D

onsdag, mars 03, 2010

nothing

jag har inget att berätta idag.

tisdag, mars 02, 2010

du och jag slogs mot dumheten


Varför är den här tshirten out of stock när jag vill köpa en? Inte okej!
Och jag vill att det ska komma nya avsnitt av Glee och Gossip girl. Och How I met your mother. Kom kom!

söndag, februari 28, 2010

Maybe I know somewhere deep in my soul that love never lasts.

And i'm on my way to believing



Idag. Spelade jag match i Uddevalla. Och tro det eller ej, men matchen slutade 0-0. Ofta det händer i en innebandy match.

Sen glömde jag, som vanligt, att ta med mig en hemnyckel, och självklart var ju inte min familj hemma, så jag fick snällt vänta tills dem kom hem och öppnade XD
Men det gjorde inte så mycket, jag hade tagit med mig min iPod, så jag lyssna på musik och spraka snö. Sen kom min kära granne Emma springandes, eller ja det var vad hon försökte göra i alla fall. Så vi stod och tjöta lite. Och hon hade fått sitt schema från Liseberg! Jag har inte fått mitt!! Jag vill också ha mitt schema. Förhoppningsvis är det bra. Förhoppningsvis är det inte bara högsäsong. Håll tummarna.