tisdag, november 11, 2008

I knew, I know in my heart it's not you

Jag måste bara säga först och främst: Jag älskar Christine. Och då menar jag tv-showen och inte någon brud jag aldrig har träffat. Haha så roligt så roligt.

Något annat jag älskar just nu är Rise Against nya skiva. Alla låtar jag har lyssnat på hittils är så bra att jag inte finner några ord. bara pure jäkla rock. Precis så det ska vara. Jag tycker om musik, men är det någon genre jag verkligen älskar så är det rock.

Det blev väldigt mycket kärlek nu märker jag, så slut med det.

Idag hade vi delredovisning av projektarbetet, och det gick faktiskt bättre än jag trodde. Tack till Fors som sa åt mig att skriva ner lite stödord om vilka problem vi hade och hur vi hade löst dem och så vidare. Och jag tror faktiskt att jag pratade i nästan fem minuter om man räknar med alla frågor jag fick besvara. Rebecka sa inte så mycket, men det var väl mest fair antar jag, det är ju trots allt hon som har gjort det mesta när det gäller själva projektarbetet i sig.
Psykologin kommer att döda mig. Och jag vet fortfarande inte fall det bara är en kladd eller hela grejen som ska in imorgon. Frågade Anah precis och hon sa bara delinlämningen. Thank God.

När jag kom hem var det tänkt att jag skulle ha suttit och skrivit på den stora datorn, men jag spela RollerCoaster Tycoon istället. Blev så sugen igår när Fors prata om det. Sen när syster kom hem så tittade vi på det senaste Gossip Girl avsnittet. Sedan kom Falkis över och då tittade vi på Madagasccar 2. Den var askul! "There two things New York City is short on: parking and hippos." klockrent.

Och igår var nog den sjukaste träningen hittils. Vad gjorde vi egentligen? Jo, vi sprang. Och sprang. Och jag fick inte spela med Falk! Och vi sprang ännu mer. Det var crap. Fast jag behöver ju lite bättre kondition om jag ska få spela a-lagsmatcherna antar jag..

Och idag kom jag på att vi ska ha mössprovning klockan 09.00 på fredag, och vi ska till sticky på torsdag och dansa så vi svimmar. Och det värsta är att min första lektion är klockan 12.00! BAH!

På tal om all kärlek där uppe så älskar jag Paramores nya låt I caught myself också.

söndag, november 09, 2008

Who will I be?

Jäkla skituppgift säger jag bara! Varför får man som 18åring en sådan uppgift? Det är ju omöjligt att veta sånt här! Jag hatar min lärare.

Idag kom en väldigt bakfull Sanna hem till mig och vi satt och tittade på en dubbad Camp Rock och och snackade om hur det kom sig att hon var så bakis. Så prata vi om hur jäkla dålig saw faktiskt är. Dem blir bara sämre och sämre också.
Sedan vart det 18års kalas hos Felicias. Smörgåstårta yum yum.

Imorgon är det skola fer real. Suck. Jag saknar inte skolan speciellt mycket om jag får säga det själv. Men nu ska jag läsa min psykologibok och sova. See ya tomorrow suckers.

Sara Over and Out.