lördag, juni 05, 2010

I left my head and my heart on the dancefloor

Så tänker jag i alla fall minst en gång om dagen på jobbet. True story. Men imorgon är jag ledig igen! Gött e de.
Jag och Emelie har gått lös på Lady Gaga den här veckan. Så jag har haft Gaga veckor på min ipod med. Hon är ju så jäkla bra.

Imorgon är det kaninpartey också! Peppar som faen! Ska nog upp till näckros och grilla med alla som är lediga också innan. Eller ja, jag ska dricka, dem ska grilla haha.

Jag glömmer alltid vad det är jag ska skriva. Så det blir aldrig något bra av det. Men nu ska jag i alla fall chilla lite innan jobbet. Laters

tisdag, juni 01, 2010

love oh love.

Nanana dags att skriva lite igen kanske. Jag blir alltid så besviken på Europa. Kan ni inte ha lite godare smak än era grannländer? Suck. Men tur att Tyskland vann i alla fall. Den var bäst. Och lite surt var det ju att Sverige kom 11 med bara fem poäng från en finalplats. Och ska man va sån så tyckte jag att Danmark hade inget att göra i finalen, dem ville vara vart som helst förutom där. Såg så himla uttråkade ut och sjöng inte med varandra. Och hade den nu varit med i Svenska melodifestivalen hade den nog inte ens kommit till vår final, så, bra gjort Björkman. Sen den gaphalsen från Israel som var favorittippad var ju inte heller någon höjdare. Frågan var vad han hade gjort egentligen för sjunga kunde han ju inte. Men Tyskland var klart bäst. Gillade Island också faktiskt.

Och det har vart hektiskt på jobbet med. Men nu har jag vart ledig i en hel dag så nu har jag nya krafter att le och var käck och trevlig. Awesome.