lördag, januari 22, 2011

Du hör inte hit Mulan. Gå hem.

Jag och bästa Sanna Anus Forsén har haft film mys och tittat på Mulan 1 och 2. Haha Man märkte ju vilken som hade vunnit oscar och vilken som inte hade. Jag tror Sanna blev lite irriterad att jag pratade med i hela filmen också men det är smällar man får ta när man tittar på Disney filmer med mig.

torsdag, januari 20, 2011

prnt scrn





Skärmdump für allez! Älskar att bara kunna hålla inne kringla+shift+4 och sen ta en skärmdump i vilken storlek jag vill. Utan att ha en ful röd kantlinje. Och i HD.

Uppifrån och ner:
Bruno Mars - Grenade
Ke$ha - We R Who We R
My Chemical Romance - Na Na Na Na Na osv.
Paramore - Playing God

söndag, januari 16, 2011

nom nom

Hihi, har haft årets bästa helg so far. I fredags var jag och syster på Jensens och åt stek och hade mysi, sen gick vi och spelade biljard, och det gick.. Okej. Jag var okej. Nina var awesome.

Och igår träffade jag världens bästa Rebecka och världens bästa My. Och vi åt lunch på Ching Palace och tjöta om allt som har hänt det senaste året och hade det bra. Sen följde jag med Bex hem till hennes mamma och busa lite, åt middag och stuff. Så åkte vi hem till mig i skitvädret och titta på film och hade mysi.

Idag har jag degat. Och städat Rhinos bur. Men han verka tycka om det så..

Och jag kom fram till att jag kan ju köpa ett par snowboard boots, så kan jag ha dem när det är kallt ute. Låter vettigt faktiskt.