lördag, oktober 16, 2010

PARTEEY..

Lugn Sara, man kan ha roligt utan alkohol också. Du har ju trots allt Pippi och Anus med dig. Och Jenny då som fyller år.

Men imorgon ska jag spela skiten ur Guldheden, så då måste jag vara på topp! Eller ja, jag är back imorgon (lite överraskad blev jag allt, med tanke på att jag är back annars och fick vara forward senaste matchen haha) Och då ska jag göra tyyysen mål. Minst.

Ah well, ut och göra stan säker från fyllon !

torsdag, oktober 14, 2010

skönhet inuti



Rätt sjukt att man gråter till en film man har sett sisådär hundra gånger, och vet att det kommer sluta bra. Men det är väl så en klassiker ska vara.

btw..

Tycker alla borde checka Rebeckas matblogg! Så himla chic. Och alla gillar ju mat. http://Bexelyn.blogg.se

FAN

Jag har nog aldrig i hela mitt liv sprungit så mycket som jag har gjort idag på matchen. Helt utmattad. Det här med att de stoppar tiden varje gång bollen flyger över sargen eller det blir frislag är ju det värsta som har hänt mig tror jag. Matchen tog ju aldrig slut?! Första gången jag tänker så om att spela match men, jag var så trött att jag hade bara kunnat lägga mig ner och somna på planen.

Fick gå upp som forward idag också. Inte min starka sida, gillar att ha koll på allt från back position. Men förvånad blev jag när min tränare säger att "Du är snabb Sara tag dina chanser och våga utmana!" Say what? Ett kylskåp springer snabbare än mig.. Tycker jag i alla fall. Men sprang gjorde jag.

Halo har dåligt inflytande på mig. Jag har nog aldrig heller vart så förbannad som jag var idag. Det var en situation som jag inte fick något frislag för och jag blev skitarg, och var nästan på väg att göra min klubba till ett svärd och dra det i bakhuvudet på bruden som hade fått med sig bollen. Men det var flera andra gånger jag blev skit förbannad också, men just det där var droppen som fick vattnet i bägaren att rinna över. Storasyster bara skratta åt mig och typ "fan vad det slog gnistor om dig idag".

Men för att sluta prata om matchen så har det ju faktiskt varit International Suit Up day. Jag och min goda vän Sanna Forsén har vart suit up hela dagen och det var.. Kallt. Men mest roligt tycker jag. Nu ska jag nog lägga mig i min goa säng och kolla på slutet av buffy, och början av ghost whisper, för jag lär somna innan det är slut.

Woop!