lördag, november 28, 2009

vino pasta tre

Asså, jävla fitt Sverige! Jag hatar Sverige! Först så missar jag jävla 16 för den kom två minuter för tidigt, så det var antingen vänta eller ta 5an till Eketrä. Så jag tänkte jo men jag kan ju gå från Eketrä, tar ju inte så lång tid.. MEN SJÄLVKLART SKA DET JU BÖRJA SPÖREGNA! Så jag typ springer hem, lika blöt som svettig, plus att mitt jävla skosnöre gick upp, så jag kan inte ha dem skorna på mig imorgon. JAG HATAR SVERIGE! Jag ska flytta härifrån och aldrig mer komma tillbaka.


Men det var mys på vino pasta iaf. Typ det man saknaste mest från sommarn. Så det var gött att gå dit efter jobbet. Men nu måste jag sova för jag ska jobba klockan tolv imorgon. Woho.

fredag, november 27, 2009

Things are looking up, well finally

Ska snart gå till bussen och iväg till jobbet. woho! Har typ vart opepp hela veckan. Det enda som jag tänker på är måndag måndag måndag. Kom måndag kom. Kom nu helst.

Och mitt munsår är typ borta ! Yes! Fast det gör fortfarande ont men.. aja.

Du har byggt upp en värld av magi
För ditt verkliga liv är en tragik
Ja du byggde upp en värld av magi
Om det inte är riktigt
Kan du inte hålla den i handen
Kan du inte känna det med ditt hjärta
Och jag kommer inte tro på det
Men om det är sant
Kan du se det med dina ögon
Även i mörker
Och det är där jag vill vara.

torsdag, november 26, 2009

my heart, it beats, beats for only you.

Woah. Jag har tittat på Paramores live dvd idag. Så bra. Jag älskar den. Åh vad jag längtar.

Och eftersom det var onsdag så gick jag och Michael på bio! Disneys A Christmas Carol blev det idag. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Bra gjord också för den delen. Är antagligen awesome i 3D.

Så har jag gjort om min header. What do ya'll think? Leonard har målat gubben :D En vacker dag målar jag en awesome gubbe med.
När jag orkar.. haha

tisdag, november 24, 2009

brick by boring brick

Åh jag längtar till måndag! Jag vill att det ska va måndag nu så jag äntligen kan få se världens grymmaste band. Ska nog ta och se The Final Riot! imorgon faktiskt. KOmmer bli be-awesooome!

Har vart i systers nya lägenhet idag. Hela dagen. Med hårda stolar och köksredskap. Dem ska måla om, för just nu ser det ut som dem innan har målat med fastfood pikéerna från Liseberg på väggarna.

Och ja ska flytta in i systers rum här och ha tv rum i mitt gamla. Det kommer bli awesome iaf. :D