lördag, januari 09, 2010

"Yo SARAUTANH, I'm really happy for you and I'mma Let You Finish, but BEXELYN have the greatest blog OF ALL TIME."


"Yo ODST, I'm really happy for you and I'mma Let You Finish, but MASTER CHIEF is the greatest HALO CHARACTER OF ALL TIME!!!"

Hahah jag älskar dem här.
Igår satt jag och Jenniface uppe till tre och spelade Halo online. Awesome kul! Sen loggade Daniel in så spela vi med honom. Han var lite bättre, men han fick va med i vårat lag så.. Vi blev inte så dåliga. Så spelade vi typ King of the Hill, och jag fucking vann! Hahah Ofta det skulle hända liksom! Men nu ska jag äta, och tagga match!

Laterz

torsdag, januari 07, 2010

Du sa att rädslan den går över, men den där oron stannar kvar.



Hahah den här kossan är så söt.. XD Jag ville bara säga det.
Och att jag är trött efter träningen. Det var allt.

Nu ska ja spela GH! Laters

onsdag, januari 06, 2010

Because I want you. Exactly like I used too.



Tycker alla borde beundra mitt awesome snygga Thomas Sabo armband. Gör det nu.

Detta är förresten mitt 300 inlägg. WÖÖÖÖ!

Yea I like it.

Haha. Det är snökaos i Kungsbacka. När jag hade kommit in på Kungsmässan och satt mig ner en stund för att vänta på Freddan, så valde jag nog den bästa platsen ever! Affären framför är Ljusexperten. Ja det låter ju.. kul..? HAHA Om det var! För han som jobbade där inne var verkligen en hottie! Så gick han ut och kollade runt, (jag lovar han kollade bara in mig, i min sexiga lila sweet mössa och bruna skidjacka..) så gick han in igen och gömde sig bakom disken man knappt kunde se från där jag satt, men det gjorde ju inte så mycket. För han tyckte det var dags att torka av en hylla som var vid fönstret framför mig, böjer sig fram och visar sitt ass. Det blev att luta huvudet med ett stort smile på läpparna. Nej men hejsan..! Men så fick jag inte sitta speciellt länge, för Fredrik kom. God dammit. Men det var bra utsikt i alla fall. Kanske ska åka till Kungsmässan lite oftare Haha!

tisdag, januari 05, 2010

Its beyond awesome. Its.. BE-AWESOME!


Åhå, Jag ogillar starkt att tömma lådor på minnen och annan allmän skit. Men det kunde jag ju ha tänkt på innan jag lade det i lådan förstås. Men jag hitta lite roliga grejor. Som ett brev från Pippi-Lotta, när hon är runt 8, 9 år skulle jag tro. Stava kunde hon inte i alla fall. ;P
Så hittade jag mitt klagoband. Ni vet, det där bandet man ska ha på armen, och om man klagar på något ska man byta arm, så håller det på så tills man har slutat helt med att klaga. I och med det första jag skrev måste jag ju byta arm nu haha.
Så hitta jag runt 30 st biobiljetter, som jag antar att dem flesta var från förra året och slutet av december 2008. Ska jag rama in dem? Det kanske hade blitt rätt najs? Tror inte min mamma skulle tycka det men, sen när låter en konstnär låta sin mamma bestämma? Ja, vi får se i alla fall. Behöver ju en ram till min Batman tavla också, så kan ju kolla in det då.


Så följde jag med Michael och Mickael på Sherlock Holmes. Den var riktigt fyndig! Och lite action på det! Och ögongodis. Bra grejor. Gillar sättet dem hade filmat den också. Visade först i slow motion vad dem skulle göra och förklarade, och sen visade hela sekvensen igen. Awesome.
Och vad som är mer awesome är att Steven fixade Whip it soundtracket till mig. Så nu är jag verkligen en happi_gal_90.

Min stereo är awesomest ever. Har haft mina vänner KT, Hayley och Pete W på besök, och jag tror dem gilla det lika mycket som jag. Nu blir det nog dags att borsta tänderna och gå lägga sig! Sov gott och sånt :D

måndag, januari 04, 2010

And you can tell she's a beautiful girl a beautiful girl


Köpte KT Tunstalls skiva Eye to the telescope för några dagar sedan. ÄLSKAR DEN! Lätt några av mina favoritlåtar of all time på den skivan. Men nu ska jag fortsätta flytta in saker till mitt rum :D

söndag, januari 03, 2010

Revolt III



Hihihi Han är så söt xD Min systerson leker med sin julklapp

Cant be so careful anymore

Första träningen på länge nu. Det var awesome. Skönt att röra på sig, trots att det var väldigt segt i början och jag missade nästan var enda boll men.. Haha. Men det verkar som min klubba hade krymt för den kändes som den var mycket mindre än när jag använde den sist.. Eller så är det jag som har växt, men ofta att det skulle vara så. Jag tror mer på att klubban hade på något vänster krymt. Det låter mer logiskt.

Och det är ALLTID roligare med bilder, och eftersom jag inte orkar ta kort på mig själv blir det lite småbilder från Paramore. Dem är små för att dem ser bäst ut då, när dem är små. Men man kan ju klicka på dem och se dem stora och fula med, om man tycker det är finare.
Så ska jag ta in alla mina kläder in till mitt nya rum också, om jag inte hinner somna vill säga, för just nu är jag jättetrött. Annars kan ni ju väcka mig. Bra då säger vi så! Men om jag har tur ska jag gå på bio x2 imorgon med åtminstone Mikey boi. Kanske Jenniface, om kan svara på mitt sms, den dumma ungen!

Det var en gång för så längesen..


Bex () hjälpte mig med att fixa min bakgrund. Woopwoop!

Och nu sitter jag och lyssnar på min kickass stereo jag inhandlade idag :D
Det låter nom nom nom!
Och imorgon ska jag ta in alla grejor jag vill ha på mitt nya rum. Så det blir lite hemtrevligt här inne.. Tycker det är lite för kallt, men jag har stängt min ventil nu så det ska la ordna sig.

Var hemma hos mina kusiner nu på kvällen och åt middag och bytte julklappar, och födelsedags presenter, för jag hade inget kalas när jag fyllde år för ett halvår sedan så en sådan var ju ett måste! Haha nej men sure thing för min del. Jag fick en berlock till mitt Sabo armband. en liten röd elgitarr. Jättesöt! Nu har jag jättemånga fina!

Så såg jag Whip It igår med. Sjukt bra film. Jag älskar Ellen Page. Hon är så bra på vara awesome. Så Se den nu. Gör det nu.