lördag, september 25, 2010

xböx knight

ikväll äre dags för en film och spel kväll med gamla goa gänget igen! Awesome! Var väl ett och ett halvt år sedan vi hade sådan kväll senast. And thats crazy. Men innan det blir det några härliga timmar i solskensparken, och hålla tummarna för att det går bra på matchen idag för Marstrand. Tråkigt att jag inte kan vara med, men ibland måste man jobba, och göra de stackars gäster som vågar sig ut till parken glada trots vädret! Om jag fattat det rätt så fick jag inte alls det goa passet straffen/puts, utan andraspel och därmed stå i golfen. Yey.

Och nu borde jag sätta upp håret och borsta tänderna och sminka mig lite, men jag sitter hellre här i fåtöljen och tittar på marklyft. En biffig kines ska lyfta 175Kg. Men han klarade det inte. To bad.

Laters.

fredag, september 24, 2010

new wen

Har gjort om designen litet. Fast har mer eller mindre tagit mallarna och bilderna som redan fanns, ska ta någon awesome bild som bakgrund när jag orkar göra det. Ska göra en ny header också. Men det tar vi en annan dag, nu är det dags att sleepa.

over and out.

torsdag, september 23, 2010

REEEEACH

Kan inte Halo trilla ner i min brevlåda nu då så jag kan få börja spela det? Jag ska ju jobba imorgon :(

onsdag, september 22, 2010

tetris forever


Ville bara visa vilken rank jag har kommit upp i när jag spela mot stackars Niklas nyss. Haha fast nu kommer nog jag få spö om jag spelar med min sega uppkoppling..

to the rythm of a time bomb ticking away

Såhär såg jag ut när jag fikade i Haga med Leonard och Arvid. Tröja från Gina Tricot som jag köpte för ett år sedan eller något, mina favorit jeans från Fornarina, palestinasjal som min mycket goda vän Pippi-lotta köpte till mig när hon var i Tunisien, armband från H&M och ett kent band. Bra skit.

morgon


Tja tja bloggen! Så här såg jag ut på morgonen idag. Bara så alla ser hur bra smak jag har på kläder. Särskilt när det står Rise Against på de och kostade 100:- utanför West coast riot. Så den är väldigt exklusiv. Inte så många som har råd med så dyra tishor.

Och Shay hade gått ner 17 pounds precis. Omg. Det är typ... 7,7kg. På en vecka.

Eheh... HEHEH

Glömde säga att hela den här dagen har inte vart något vidare, förutom att jag och Jenniface fikade då.

Men annars så har jag som sagt:
  • Fått munsår, och var tvungen att punga ut 106:- för nya munsårsplåster, som ändå har en tendens att krulla ihop sig så man måste använda två stycken på samma gång.
  • Inte fått tag på människan som heter Anders som ville ha mina personuppgifter så jag kan jobba som assistent åt min kära kusin Agnes
  • På något sätt förstörde jag lampan inne på min toalett. Den sa bara PANG och så blev allt mörkt. Det var inte okej.
  • Spela inte så jättebra på Lisebergs innebandy träning, men det var ju bara för att innebandy är roligt så det gjorde inte så mycket ändå. Kath tyckte jag var duktig. (A)
Hm. Men imorgon är det nya tag! Ska även ta kort på alla mina outfits imorgon. Kommer bli sååå fint hihihihihiiiih.

Nu ska jag se på Collapse, för den var visst bra sa en bilddagboksvän, så.. God natt.

tisdag, september 21, 2010

blöggiblögg

Hahah har precis läst på Kissies blogg, och på.. Paow? Ja så hette hon. Omg var väl det jag tyckte om dessa två. Hur gamla är dem egentligen? Eller ja, den här Paow är 93a i alla fall, sen vet jag inte hur gammal Kissie är men hon verkar ju vara den omogna av dem två. Eller ja, båda två verkar omogna. Men skitsnack är ju det bästa att läsa så.

Och nu fick jag höra att Bex hade fått 544:- i dricks. Det ända jag har fått är munsår. Min karma börjar bli dålig igen.

yeez

Har inget att säga idag.

Förutom att Sanne kom och träna med mig idag. I like.

söndag, september 19, 2010

woop


Det sitter en gris på golvet. Eller ja, den sitter i fåtöljen nu, men den satt på golvet förut.