onsdag, november 19, 2008

Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord.


Hmm.. Jag kanske ska bli coach om mitt knä pajar? Tyckte jag var skitbra, fast jag var nog rätt hård mot dem stackarna.. haha Men inget slashas i mitt lag inte!

Nej nu måste jag faktiskt kolla bussen och gå och lägga mig om jag ska för en gångs skull komma i tid till foto lektionen imorgon klockan 0800.

Men jag måla en pepparkaka till min julkalender idag på graf också! Ett måste att visa upp!

måndag, november 17, 2008

My thoughts you cant decode.

Jag vill verkligen ha Xbox 360. Fast jag vill ha en massa annat också så det får vänta. :)
Idag gjorde jag faktiskt väldigt mycket på min julkalender på graf lektionen, men jag har fortfarande 5 luckor kvar att måla, så jag börjar bli lite worried över det där. Men man kommer alltid på något att göra. Tyckte att min Yeti i Fönstret blev asbra!

Och idag var jag med på träningen fast jag inte skulle det, så jag får väl skylla mig själv fall jag har ont i knät. Men Falk har typ samma åkomma! Det måste vara något som går nu.. haha som influensa. Det börjar hos backarna, så sprider det sig till centern och sen forwardsen.

söndag, november 16, 2008

Hello little boys little toys.


Idag fyller min storasyster Nina 20 år. Hipp hipp hurra :D
Och min lilla älsknings Sanne fyller 18 år idag med. Hipp hipp hurra :D

Så vi ska ha släktkalas idag, och de flesta kommer la snart i guess, så det får bli ett kort inlägg idag. Igår spelade vi match och vann med 3-2. Skitgött faktiskt, fast jag spelade bara en period för mitt knä dumma sig. Så jag ska inte träna hela nästa vecka :O

Jag kommer dö. Men nu har det kommit folk, så nu måste jag signa ut, slut.