onsdag, november 08, 2006



Detta är min fin fina filmaffisch. Bilden på Anah har jag tagit själv, sen har jag använt mig av "tröskelvärde" som ändrar hela bilden till svart-vit, så får man trixa lite så det blir snyggt. Sedan inventera jag bara bilden så den skulle bli vit istället.
Gitarren i bakrunden har jag ändrat färgen på, men det syns typ inte här, och sen har jag ändrat "opaciteten" (genomskinlig) så den liksom försvinner men ändå finns i bakrunden. Sedan ser man ju också stallet och pickupsen på gitarren bakom Anah.
Sedan gick jag in på internet och sökte efter Expressen getingar och Filmkrönikan stolar. så drog jag dem in till min filmaffisch, som är i bildupplösning 150 och A3 i bildstorlek, och skrev lite egna komentarer om filmen.
Längst ner står alla medverkande i filmen och sånt.. :P

Jag fick idén genom Anah som stod och spela luftgitarr framför en en spegel, och då tog jag kortet och ändra lite, och snyggt blev det ju ^^

söndag, november 05, 2006

LOOKING GOOOD!

Vet egentligen inte alls vad jag ska skriva.. men imorgon börjar skolan igen.. Det ska bli kul att börja igen, fast vi lär ju få våra matteprov någongång i veckan... och det vill ja int.. isch..

Idag äre herrmatch med, men jag tror inte jag får med nina o titta på den med mig, så jaf får snällt sitta hemma och läsa ut min engelska bok.. Som by the way är grymt tråkig.. =/