lördag, juli 10, 2010

jag önskar jag var där nu

Yes, nu är jag en old lady som Bex så fint uttryckte det.

Och nu ska jag tagga för ett tio timmars pass i Bollder! Kommer bli awesome.

fredag, juli 09, 2010

på tal om det..

Skulle bara säga att jag ska gå till bolaget imorgon. Jag skall gå med bestämda steg mot den godaste ölen (det blir antagligen något sötare än en öl) och köpa denna. För att jag kan. Sen ska jag gå ut från bolaget, öppna min öl, och dricka upp den. Sån makt har jag nu.

That's all.

1990-2010

Har ändrat min blogg litegranna. Tyckte det var dags nu, för jag har ju trots allt varit 20 i hela 30 minuter enligt den här datorn.

Så jag tänkte jag skulle skriva lite viktiga moments som hände året jag föddes, dvs 1990. Har en årsbok från 1990, så jag har kollat lite i den och har kommit fram att dessa saker var stora händelser från mitt födelseår.
  • Västtyskland vann med 1-0 i VM i fotboll mot Argentina. Sverige kom sist i sin grupp med 0 poäng. Pinsamt, men å andra sidan kvalade dem ju faktiskt in, vilket dagens landslag inte ens var i närheten av till detta vm:et.
  • Greta Garbo avled på ett sjukhus i New York.
  • Nelson Mandela släpps fri.
  • IKEA öppnar sitt första varuhus i New York, och gav ut 1.5miljoner IKEA kataloger till New York-borna. Typiskt IKEA kanske? Litegrann..
  • The Creeps slog igenom.
  • Twin Peaks började sändas i Sverige.
  • Det bodde 433 115 människor i Göteborg.
  • Rolling Stones, Madonna, Prince och David Bowie var på besök i Sverige med sina världsturnéer.
Och nu hittade jag en artikel som har rubriken "Fler göteborgare mentalt rubbade" och det står att mentala rubbningar är dubbelt så vanliga hos göteborgare än hos andra svenskar. Undrar hur den rapporten ser ut nu efter tjugo år. Antagligen så är alla rubbade i hela Sverige istället för bara här i Göteborg. Fast man måste vara lite rubbad för att jobba på Liseberg. Men jag är normal ändå.

Men nu ska jag sluta skriva, för det kliar överallt på mig, och jag har hittat ovanligt många myror gåendes på mig idag, när jag satt på bussen till exempel.. Och när vi satt inne på Pizza Hut, och jag tror knappast att dem har myrproblem. Kanske har ramlat ner från träden när det regna och hamna på mitt paraply som jag sen fällde ihop och gick runt med överallt innan jag la det på golvet på Pizza Hut och då börja myran krypa runt på mig och komma ända upp på min arm. Det låter mest troligt.
Men det kliar jättemycket nu i alla fall!

Laters dudes

onsdag, juli 07, 2010

Eh.. XD

Jag bara hittade detta av en slump XD Men ja. Göre.

1 - Go to "wikipedia." Hit “random”
or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations"
or click http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days”
or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop or similar to put it all together. Preferably in a square format layout, like a nice old-timey vinyl album cover.