lördag, april 26, 2008

Äh, Jag banglar nu.


äckligt jobbig vecka men äntligen är den över.
- Spelade miniturnering med Backadalens DJ och P90.or. Det var rätt kul, även fall vi förlorade alla matcherna. Men jag tror att vi var gladast när vi gjorde mål, för det var väldigt ovanligt att vi gjorde det.

- Fick ig på mitt jävla matteprov, så nu måste jag plugga asmycket inför omprovsdagen på tisdag..

- Var på liseberg med Pippi-Lotta och hennes mor och far. Hade askul! Vi slog dock inte rekordet på hur många gånger man orkar åka Kanonen i rad. Det ligger på tre gånger fortfarande, och man får så ont i huvudet så man orkar typ inte en gång till. Men kul var det! Men det var lite läskigt att åka Balder, så som den gnisslade. Någon ber om smörj!

- 300 minuter långt Nationellt prov i Svenska. Det gick sådär. Jag började bra, men sedan var jag inte ens i närheten av ämnet att det bara blev en massa babbel. Men jag skrev faktiskt hela 8½ sidor eller något! Det ni! Det var typ första gången någonsin jag har skrivit 8 sidor så snabbt.

- Hade Tema dag SEX på torsdagen, och då skulle man svara på frågor i en tävling och sen sitta och lyssna på några från RFSU eller vad de heter. Sedan åkte jag och Rebeckan hem till mig för att plugga, och det gick inte alls bra. Det var mest flum och grisläten den eftermiddagen. Men sen när Rebecka hade gått så gick det mycket enklare att skriva klart mitt Historia arbete.

- Skulle skriva ett brev till den Brittiska ambassaden i Sverige och fråga dem om vad de tycker om mänskliga rättigheter och sånt, så frågade vi vilka de samarbetade med, för vi skulle ha "slumberparty with Bangladesh." Men Rebecka sudda ut det, så det fick de aldrig veta, men slumberparty hade vi minsann hos Rebecka. Askul, fast Bangladesh somnade runt 11 tiden medan vi Britterna höll oss vakna ända till klockan fem på morgonen. Sedan blev man väckt fler talet gånger av Rebeckas tvångstankar om att gå på toaletten hela tiden innan hon somnar, men jag ska väl inte säga något som inte kan ha armen eller benet utsträckt i luften ovanför golvet. Det funkar bara inte. Jag lovar att det kommer komma någon och dra ner mig under sängen.

Men nog nu. I need my precious sleep yo.