fredag, oktober 01, 2010

work work



Ska iväg till torslanda och se till så den här goa tjejen kommer hem ordentligt! Sen lär det väl bli till att gå ut med vovven, för matte brukar vara för lat för att göra det. Men det är okej idag. Och vem vet vad för crazy stuff vi kommer göra sen? :D Hihi its gonna be awesome anyway :D

torsdag, september 30, 2010

eriksberg








Jag och Sanna var ute och lekte top models. För vi har sett ALLA säsonger av Americas next top model så. Ni ser ju hur kickass snygga vi blev.
Har gjort om lite på bloggen med. Tyckte det blev helt okej faktiskt. Sen har ju inte alla samma smak som mig, men om ni inte tycker det kommer jag hunt you down and kill ya'll!
Nej det kommer jag antagligen inte men ni kommer drömma om att jag gör det och ni kommer vakna av att ni skriker av rädsla.
Nej det tror jag inte heller kommer hända men.. Jag gillar faktiskt den här stilen, och ni får jättegärna göra det med.

Tack på förhand. Or something like that.
Nu kollar jag på Kick-ass och känner mig jäkligt Awesome.

onsdag, september 29, 2010

?



Är detta en liten varg eller en stor räv? O.o

tisdag, september 28, 2010

at last.


Bildtext: uppifrån och ner. Gossip Girl, The Big Bang Theory, Greys Anatomy, Dexter, The Event, How I Met Your Mother, Glee

Är så himla gla att alla serier har börjat igen! Har knappt tid till annat, men å andra sidan så gör jag ju inte så mycket just nu heller så.

Har varit i staden med Fia Plos idag också. Och införskaffade Band Hero och en hamburgar-telefon. För jag behövde den. Fin är den i alla fall. Nu ska jag ladda hem senaste Gossip girl avsnittet och spela band hero.

love lockdown




Haha omg vad jag vill ha den tishan! Eller så får jag göra en själv.. Men den var det bästa som jag har sett på länge!
Men nu blir det nog sängen faktiskt. En härlig dag med Fia Plos väntar mig imorgon.

söndag, september 26, 2010

Solskensparken

Ja, jobbat i helgen men ledig idag! Och vad ska jag göra på min lediga dag? Jo jag ska gå till Liseberg med min kära kusin som jag har lovat att vi ska göra under sommaren, men som aldrig blev av. Men det är nog bättre idag tror jag, inte lika mycket folk och kö överallt. Och det är molnigt ute, dvs mindre folk! Ska dra med mig kameran och ta lite kort så ni får se hur glada alla är när man är på nordens största nöje!

Men det var kul igår natt i alla fall. Satt uppe och spela Halo Reach i jag inte vet hur länge, tills Jenniface fick nog och satte på Lejonkungen. På vhs. "I'm so oldschool, I shit VHS."

Nej nu ska jag inte sitta här mer, får gå och ta min berrocka som mor min har hällt upp åt mig.

XOXO
Gossip Girl


Eller nej, jag menar Sarautanh