fredag, juli 14, 2006

"Haven't you people ever heard of closing a goddamn door?!"



hähä.. Idag har jag vart i stan med Micke :) Fick en tjock mjukis kossa, ett biokort och en ros i födelsedags present :D Så köpte jag en Kajalpenna och en askool tshirt ^^ och sen efter vi hade gått igenom tre skivbutiker hittar jag Panic! At the disco's CD!!!!!!! :D Godbless Åhlens City säger jag bara! Fast.. Jag hade inte tillräckligt med pengar till att köpa den så det får bli en annan dag.. :P Ja juste om man köpte två valfria påsar från Ahlgrens bilar eller malaco så fick man ett askoolt svettband :D Så det gjorde jag minsann! Så jag tog ett Zoo svettband häähä.

Jag hitta t.o.m The Used's cd med! Men då fanns ju naturligtvis inte Fall out boy eller Bullet for my Valentine.. Bajs.

Saknar Pippi.. :( kan hon inte komma hem snart?

torsdag, juli 13, 2006

Jag tror jag smäller av! HAHAH

Asså fy fan va roligt det var! Pippi satt längst in till väggen, och framför henne en kille, och framför ingen en tom stol. Så gick han typ för att gå på toaletten, och sen när han skulle tillbaka till sin stol, ställde han sig på den första stol och satte foten på sin stol, OCH DÅ! fälls stolen ut så han RAMLAR BAKLÄNGES! och börjar vifta med fötterna i luften!! HAHAHA! så hör jag Jenny när han ramlar "oj oj!" och sen Hiiiihihihihhi och pippi höll på att tappa andan och jag dog nästan HAHA så jävla kul var det!
Filmen var la okej.. men den slutade helt jävla dåligt! AAAAAAARGH! skitfilm..

onsdag, juli 12, 2006

You think you're irresistible, so hot thats not unbelievable


Idag börjar träningen!! :D Och ikväll äre PIRATES of the CARIBBEAN 2 DEAD MAN'S CHEST premiär :D Woho helt roligt! Som boken jag fick av Pippi hähä "jag är mytoman, har t.o.m sagt till mina vänner att jag går behandling för mytomani, men det gör jag inte" HAHA Så bäst! xD Och min vackra gröna flugsmälla av Habib ^^ hähä fast när jag väl behöver den, så ligger den nån annanstans.. but what the heck som Glens morsa hade sagt. ;) Nu måste jag ringa Pippi-Lotta och fråga om bion för annars blir Habib sur på mig, och det vill vi ju inte.
Jag tror jag smäller av.. hähä Agnes <3 Hon e så goo ^^

Vi kanske ska åka till Turkei en vecka :) med Felle och dem.. och utan Nina.. :( lite tråkigt men tänk på LIPTON ICE TEA SARA FFS! Ah jag vet inte varför dem inte har den här i sverige? VARFÖR?! suck suck.. Jaja men nu ska jag ta o ringa Pippi..