lördag, april 02, 2011

wäähoo

South Park såhär mitt i natten är ju bara underbart. Klockrent program.


Det var nog bara det jag ville säga egentligen. Eller så ville jag nog skriva mer, men det som jag tänkte skriva har jag glömt nu på grund av för mycket South Park tittande. Wow. What?

torsdag, mars 31, 2011

aloha

Gött att jag har använt hela min hårddisk på datorn. Tur att jag köpte en extra hårddisk för ett tag sedan, annars hade det vart lite jobbigt! Jag borde i och för sig rensa lite, men det gör vi en annan gång, för nu ska jag titta på top model och sen ta en snabb dusch innan det blir lite infomöte.

Sen var det något om Sticky ikväll, men det får vi se hur det blir.

tisdag, mars 29, 2011

tack för den bitch kontroll!

Hm. Här ska man skriva ett inlägg på en blogg så får man den här ordkontrollen. Nog för att jag ogillar dig med men.. Det var väl lite o ta i?

XD

måndag, mars 28, 2011

i'm ready to go



Gött väder ute idag! Har vart på promenad med Sanna Anus Forsén, och nu sitter jag och väntar på att Mikeyboi ska komma så vi kan åka till IKEA! Yey!!

söndag, mars 27, 2011

i'm the enemy.

Gött. Söndag, har vridit fram klockan en timme, druckit upp mitt te, och nu tänkte jag göra lite grafiska grejer som jag har haft i huvudet sen igår natt. Har hittat en dödskön spellista på Spotify också. Tack Klock!

Har inte städat sen igår, står cola burkar och popcorn påsar överallt. Och pizzasallad.. Men det var mys igår! Får ta och ha en sällskapsspels kväll så jag och Sanna kan kicka allas rumpor i med andra ord.

Så nu ska jag göra det jag tänkte på hela natten. Lägger upp bild sen.