lördag, september 03, 2011


Fin dag idag.

fredag, september 02, 2011

när man minst anar det..




you wanna be, a loser like me



Mahaha, ville bara säga att jag är bäst på Halo. Och ska strax springa iväg till bussen och åka till jobb nummer tre den här veckan. Men det är gött, för då får jag moneys så jag kan köpa goa grejor som shortsen. Vilket jag redan har gjort i och för sig men ändå! Men min gubbe på Halo är schnygg. Det var nog allt just nu. Laters.

torsdag, september 01, 2011

you make me feel good

Oh lala. Hade en alldeles underbar kväll igår. Eller ja, det kanske var vissa sorgligheter, men dem behövs ju inte tas upp här och nu.
Kräftskiva med avdelningen. Say no more egentligen. Hade det jättetrevligt och tror dem flesta andra också tyckte detta.

Det är rea på Junkyard. Funderar på att köpa dessa shorts och en bikini, men har jag råd med det? Har haft lite för mycket utgifter den här månaden.. Men det är ju rea... Och dem är så pretty...

Nej. Ska göra mig en ny playlist på itunes och äta Billy's Panpizza. Cause, thats the way I roll, så att säga.
Laters

tisdag, augusti 30, 2011

Heh



Fick resten av skivorna jag hade beställt idag. Har en fin hög med underbara skivor nu. Mmm musik. Börjar få ont om plats för mina älsklingar dock.. INTE BRA! Måste göra något åt detta. Och skriva en ny lista på skivor som jag ska köpa. Ni får ursäkta den EXTREMT dåliga bildkvalitén men så får det bli när man inte orkar ta snygga bilder med sina fina, men väldigt smutsiga systemkamera.

Ny design på bloggen också. Tycker det funkar tillsvidare. Nu ska jag äta mat innan det är dags för lite innebandy. Gött.

måndag, augusti 29, 2011

#musicismyboyfriend

Två nya awesome skivor i min samling! Nu väntar jag bara på dem åtta andra skivorna jag har köpt på amazon.co.uk!
Om ni inte vet vilka banden är så är ni helt jävla.... ja men jag skriver det ändå. För jag är snäll och gillar att dela med mig av grymme musik.

The Academy Is..

. - Santi
Cobra Starship - Hot Mess