måndag, december 15, 2008

Det var Yeti-roligt

Yeti-roligt har jag nu. :D nej det är bara bex som tycker allt är yeti-roligt. Nu sitter jag här och väntar på att anah ska bli klar med knifen och linjalen och underlägget så jag kan skära ut min julkalender. Som blir kickass btw.

Ihelgen har det vart rätt chill. Kollade på idol med backadalen och sen utgång på det till gretas och alla var hel pepp hela kvällen så det var awesome najs.
Sedan på lördagen gick jag och fia runt i stan efter julklappar, och jag hittade en, och hon none! haha Stackars. Men jaja, det är ju trots allt några dagar kvar så..
Sen på eftermiddagen träffade jag falk och syster så gick vi till andrea och köpte mackor. sedan gick vi till Pippi på liseberg och fick två biljetter av henne, så jag och falk kom in gratis :D Pippi är bäst evah! Men det var myspys i alla fall.

Igår var det plugg, tro det eller icke men jag satt och pluggade naturkunskap. eller ja.. jag var tvungen och fylla i mina anteckningar för jag hade typ kladdat ner hela pappret när jag skrev ner det.. Men det är ju rätt bra att att göra så också. haha
Sedan var det match i skälltorp.. och det gick ju bra.. Fick damp på golvet, sargen och domarna. Som vanligt alltså.

Och nu sitter jag här.. och varken anah eller bex är klara med knifarna, så jag börjar bli lite uttråkad.. crap. Men jag är väldigt pepp på bio ikväll :D