lördag, juni 27, 2009

Köp den!







Be-awesome! Slipknot var asbra, och av dem jag såg var Disturbed, Volbeat, Dead by April, Pain och Trivium också rätt naiz faktiskt. Fast det var helt stört när Corey i Slipknot sa att alla skulle hoppa första gången, och hela metaltown hoppa, så skaka hela bron! Och Sångarn i Disturbed sa att alla skulle höja sin näve, och alla på hela metaltown hade raist fist! Det var häftigt. Det var rätt coolt också när Corey sa åt alla att sätta sig ner, och sen skrek hela metaltown STAND THE FUCKING UP! eller något likande så hoppa alla upp och vråla.
Ikväll blir det Dir en grey och MARILYN MANSON!

Och idag på förmiddagen hade jag inget för mig så jag följde med Jim in till stan för han behövde shoppa. "köp den köp den!" lät det la i varje affär. Men det var roligt iaf. Ikväll hoppas jag att Greg också kommer till bron med mig, Bex och Michan. Det var längesen jag såg henne nu faktiskt! Inte okej någonstans.

söndag, juni 21, 2009

Youre my reason for reasons.

Åhåhå två hel sköna lediga dagar. Midsommar var awesome. Orkar inte skriva ner allting, men jag var bakis när jag vakna x)
Så hela lördagen blev en bakis dag. Först på morgonen åt vi stekt potatis, bacon och stekt ägg, städade och lyssna på Mily Kyrus. sedan åkte vi in till staden och åt Max hamburgare. Så himla gött. Sedan drog vi till Bergakungen och kolla på Baksmällan. Så himla rolig! Ett måste att se i sommar! Skratta hela filmen typ. Jo den var naiz. Sen åkte jag hem och schlappa typ. Läste i lite i Breaking Dawn, och var pissarg för jag inte hittade fjärrkontrollen till min boxer. Inte okej! Sen låg den där jag hade letat 4348219426984 gånger. I sängen. Hur kom den dit? Ah men den är tillbaka nu i alla fall.

Nu ska jag snart till jobbet och skeeballz. Det är typ mitt spel.

Lite sms från midsommar
"Ja har lust att ta livet av mig i spelet fan. Haha men vi ses nog på måndag! Ha en fortsatt trevlig kväll :D Puss"
"Äru full eller?"
"HAHA roligaste nu har jag på mobileo .den cpa"