lördag, mars 05, 2011

packapacka heyhey!

Ska egentligen packa, men jag har packat ner alla kläder jag ska ha med mig. Och det var inte så mycket, ska ju bara vara borta i fyra dagar. Men gött ska det bli! Men måste hitta:
  1. Mina solbrillor + påsen till brillorna
  2. Warp vantarna, annars har jag inga vantar alls. Eller ja, mina tunna fingervantar, men det kommer inte funka i längden i think.
  3. Mitt CD case, så vi kan lyssna på lite goa skivor när vi åker upp och hem.
Ja det var nog de.

För att summera den här dagen so far, så vill jag citerar Muse:
"It's a new dawn its a new day it's a new life for me
And I'm feeling good."

onsdag, mars 02, 2011

vm guld

Synd att bilden är liten, men ni får klicka på den för att få en förstoring.
Lagstafett ftw säger jag bara! BRA TJEJER

söndag, februari 27, 2011

helgen i några korta.

Jaa. Händelserik helg ändå får jag säga. Efter jobbet i fredags lyckades jag få ihop till hela tre goa och glada människor att spela lite bowling med mig. Jag kom sist, men det gjorde inte så mycket när sällskapet var så trevligt. Sedan blev det en snabb visit på.McDonald's innan vi drack öl utomhus. Japp utomhus. Så kallt var det inte.

Lördag. Kalla kom fyra i dubbeljakten och det var ju bättre än vad jag hade väntat mig. Synd att Haag inte orka bara. Sen var det lördagsmys med päronen och Linda Bengtzing kom vidare. Gött.

Söndag. Hellner! Så sick att han orka dra sista, fast inte spurten i slutet. Men all cred till honom anda. Nu ska vi äta laxburgare och titta på Indiana Jones. Later
Published with Blogger-droid v1.6.7