fredag, augusti 22, 2008

I need something to sing about.


Dag två i skolan idag. Eller ja, vi skulle vara i slottskogen klockan 09.00 på morgonen. Yäy. Jag och Bexan träffades i Brunnsparken och åkte dit tillsammans, för ja, vi brukar göra det. När vi väl kom till slottskogen var det multibrännboll. Som vanligt alltså. Men treorna vann över tvåorna, och de hade ju ändå två lag. Haha fast jag var knappt med, men jag tog bollen två ggr!

Sen drog vi tillbaka till skolan för My behövde ledighetsansökan och Bex ville se hur det gick för sin lillasyster. Och vi var så när så när att få gratis lunch om inte Bex hade sagt att vi var treor.. Suck. Typiskt henne.

Sedan på eftermiddagen åkte jag och pappa och fixa ett abonnemang med mobil till mig. Så nu ligger älsklingen på laddning. Så jag är lite happy happy nu. Fast mest trött.

Imorgon är det innebandy suprice grej på skatås, och Magnus sa att jag skulle typ ta överdragsbyxor och shorts på mig, så jag antar att det blir mycket spring? ush. Men det blir nog roligt. Tycker det ser bra ut för vårat lag nu när vi börjar spela ihop oss, fast jag spelar med olika hela tiden, skulle vara rätt najs om jag fick en fast backpolare, men man ska väl inte klaga, huvudsaken är ju att man har kul, eller hur? :)

onsdag, augusti 20, 2008

Lalala. Sitter hemma hos mina kusiner och tittar på Disney Channel. 8D Haha Im a nerd I know. Men imorgon börjar den allra sista första skoldagen i mitt liv. Sen räknas det ju inte när man går på högskola eller universitet. Så det kommer bli konstigt värre.. men jaja! Nu kan vi ta över skolan en gång för alla! MOHAHAHAHA