lördag, september 18, 2010

celebs everywhere i go



Kan ju lyssna på den här låten medan jag berättar om dagens händelser.

Ja, första timmen var inget speciellt. Det hände absolut ingenting. Sen när jag skulle till matsalen så träffar jag min syster och hennes buddie som hade kommit dit för att titta på Kapten Röd. Jag frågade fall de ville följa med och äta, men de ville dem inte så jag sa "fine i dont care." Och ja, efter tjugo minuters lunchrast så kommer ju självaste Kapten Röd och hans homeboys in i matsalen för att käka innan spelningen.
Johan blev helt till sig.
När Kapten Röd hade ätit klart var det dags för en kopp kaffe, vilket Johan upptäckte och flög upp ur stolen och småsprang fram till kaffestationen för att själv ta kaffe då, sen att Kapten Röd gick dit också var ju bara tur.
Jag och Martin satt och skrattade, och det slutade med att hela bordet satt och stirrade på Johan när han tog mod till sig att säga att han gillar hans musik och det han gör. "Dem där nere också" lägger Johan till och pekar på bordet där vi alla sitter och glor. Så tar dem i hand och så kommer Johan tillbaka stolt över av att ha pratat med Kapten Röd.

Sedan var det inte så roligt mer. Och när jag kom hem åt jag två majskolvar och skvätte ner min käraste ägodel med cola :(
Nu ska jag sova.

Och Prekkan blir nämnd.

fredag, september 17, 2010

foodz

Nu skall jag äta en massa mat innan jag går till jobbet och jobbar järnet! För inte blev det Stockholm inte..

Sen när jag kommer hem ska jag äta en av alla majskolvar pappa hade med sig hem idag. Yum.

onsdag, september 15, 2010

tweet tweet



Asså. 50cent uppdaterar sin twitter oftare än vad Rebecka uppdaterar sin blogg på sistone. Men han förstod detta sen också, som ni ser.

Just sayin.

Annars är twitter rätt roligt.

lets pretend its 98

Jag fick min lön idag och jag ser redan hur alla pengar bara försvinner. :(

tisdag, september 14, 2010

on the radio


Jag. Har. Nackspärr. Det är så inte okej. Plus att det var en jävla flugjävel som störde mig när jag skulle äta precis, så jag drog fram våran superflugsmälla och electrocuted den! Det börjar i smått..

Om ni inte har förstått detta så har jag fått Paramore feber. Igen. Jag känner bara stort behov av att lyssna på Paramore 24/7 nu mer.

Den här genius grejen på iTunes är faktiskt, riktigt bra. Man kan välja vilken låt man vill, tex. Turn it off med Paramore, och trycker på den lilla genius loggan, så kommer det upp en spellista med låtar som har samma genre och sound, mer eller mindre. Jättebra! Rekommenderar till ALLA!

Nu ska jag ner och duscha, sen ska jag in till stan och förtidsrösta, och sedan fika med Sanne Astne. Mys mys.

give us life again, cause we just wanna be whole.

Gjorde en väldigt snabb typsnittsgrafik...tjofs? Jag vet inte vad det kallas, men en sådan gjorde jag. Och den blev väl okej, men nu vet jag i alla fall hur jag ska göra det på bästa sätt!

Fick en tidning jag hade beställt idag. Och det var ett uppslag med Paramore, och det var de snyggaste bilderna ever. Jag är så kär i Paramore att det finns inte. Men jag blev jäkligt besviken på att Hayley förstörde airplanes och att de spelade the only exception på Mtvs Video Music Awards igår. Och för er som inte såg det ikväll: Sucks to be you.

söndag, september 12, 2010

röbetor?

Internet och mitt rum är verkligen inte vänner. Eller snarare täckningen och mitt rum är inte vänner. Det enda stället jag kan sitta med datorn i mitt rum är längst in i hörnet, där en lampa, hylla och slutet av min säng står. Och jag kan inte sitta med datorn i knät heller, om jag inte vill sitta helt obekvämt och få mina ben att somna och dö långsamt. Jag längtar lite till det stora rummet är klart.

Och i skuggan som blir av lampan som lyser på mig, ser det ut som jag har en mohawk.

Och nu är äntligen solskensparken stängd. Tills torsdag. Nu ska jag slänga upp datorn på hyllan så jag kan få täckning igen så jag kan posta det här inlägget.