lördag, juli 12, 2008

Oh no no no...

Det har gått en vecka sedan Bruce spela på Ullevi, men det märks inte hemma hos mig. Har lyssnat på Bruce Springsteen i snart två veckor. Och nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet och tittar på en live konsert med Bruce. Fast han är ju rätt bra live och har lite svängiga låtar så, jag ska väl inte klaga. Min mamma sitter och vajar med armarna i luften just nu.

Hon är väldigt lyckligt i alla fall.

Well...I maybe think I can sing it in swedish. XD

haha Har precis lyssnat på P3 Star, och de hade en intervju med Paramore, så frågade journalisten fall de hade någon svensk favorit så säger alla samtidigt: KENT! Och Zac typ "kent, have you heard them?" journalisten bara "Really? oh my god, so you listen to the swedish songs to?"
Hayley: "Yeah I like the album Isola in swedish casuse I have the english version so I kinda know what they are saying.."
Jour: "But do you like sing a long to the swedish song too?"
Hayley: "I know what they saying but it's in swedish but.. I dont knoow.. Maybe I think I can sing it in Swedish..! "

Haha det var rätt roligt faktiskt. Hur stor är chansen att de lyssnar på kent liksom? Så berättade journalisten om när kent spelade på sthlm stadion och de fick hela publiken att bära vitt på sig blev de änna "ooh thats so cool! Maybe we should do that! it would have been awsome!" haha


Igår hängde jag med Michael ner till Helsingborg och lämnde fisk, och när vi ändå var där tog vi en tripp till över till Helsingör och köpte öl och sprit :D hihi rätt kul faktiskt. Kände mig riktigt stor. Nu ska jag har släktkalas så nu måste jag byta om och hinna titta på Project Runway som jag missade på min födelsedag, som var helt jävla najs faktiskt :D Hade askul bästa 18års kalaset jag har haft iaf. ;D

tisdag, juli 08, 2008

Feel like I feel

Även fall dan började skit, så har jag haft en väldigt bra dag idag faktiskt. Riktigt jä*la bra om jag får säga det själv.
Blev väckt runt 11 tiden av ett mess från Håkan som undra när vi skulle ses i stan. Runt klockan 13.40 träffade jag Håkan vid fontänen i Brunnsparken och vi kom båda fram till att en fika skulle vara på sin plats. Så Fröken Olsson nästa! Efter vi hade fikat klart och tjötat ut varandra kom Anah och strax därefter Bex. Så då satt vi och tjöta någon timme till på Fröken Olssons innan vi drog oss. Anah åkte hem lite senare och Jag, Håkan och Bex tog en spårvagn till avenyn och Burger King. Och efter vi har ätit upp våran Angus, barnmeny och vad nu Håkan tog blev vi kvar en stund till, till My kom. Sedan drog Bex först, och typ en halvtimme efter hade vi andra också fått nog och begav oss hemmåt.

Och självklart skulle det spöregna precis när jag ska gå av bussen, och 99an kom inte förrens 9min, och så länge orkar jag ju inte vänta, så jag slängde väskan på huvudet och gick genom krokäng. Påvägen träffade jag på en joggare och hon sprang leendes förbi.. Jag tror hon tänkte samma sak som mig faktiskt.. haha


När jag kom hem laddade jag hem Narnia serien som gick på svt förut, när jag var liten och dum. Sedan berättade Pippi för mig att Dexter kom idag så jag inte skulle glömma det, och det gjorde jag inte så då blev jag glad. Men under Dexter kom jag på att jag inte hade kollat fall jag vann på den där dumma tävlingen på coke.se, vilket jag antog att jag inte hade gjort, men se vad fel jag hade! Där, längst ner av de tre vinnarna stod mitt namn. "Oh My God" var det enda jag tänkte just då. Haha. Så gick jag in på min gamla mail, och där fick jag det bekräftat "Du har vunnit en Goodiebag från Skullcandy innehållande ett par stora hörlurar, ett par små hörlurar, en tshirt, stickers, svettband, badboll och en bandana!" OH MY GOD! Så nu är jag väldigt väldigt glad. Hur ofta händer det här? Eller ska jag citera Triss reklamen?

"Ibland händer det"