fredag, februari 08, 2013

Mu(Sick)


Åh, Så mycket bra musik det finns ute nu. 2013 kommer att bli ett sjukt bra musik år. Fall out Boy ska släppa nytt album. Senast var 2009 och då sa bandet att de skulle gå sina egna vägar. Sångaren Patrick Stump gjorde en EP och en skiva, som har lite soul punk untzig beat. Vissa låtar är super andra vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om.. Men nu har de som sagt släppt en ny singel och har skrivit på sin hemsida att "This isn't a reunion because we never broke up. we needed to plug back in and make some music that matters to us. " Åh så fint! Som ett inbitet FoB fan så kan man ju bara gråta av lycka! 
Paramore släpper också nytt iår! Äntligen! Det har ju varit lite si och så med bandet i och med bröderna Zac och Josh lämnade bandet för att Paramore hade blivit för stora. Och något om att Hayley fick all cred medan resten av bandet stod i skuggan. Men Paramore har kommit över detta och har varit i studion under 2012 för att skapa det nya albumet med samma namn. Nya singeln kom i mitten av januari och ja, den är väldigt punkig och skrikig. Väldigt mycket upprepning av texterna vilket jag tycker är lite jobbigt att lyssna på efter ett tag. Men Hayley Williams låttexter brukar vara skrivna för att fansen ska kunna sjunga med under konserter, och jag kan faktiskt se det i denna med, trots att det inte är min favorit låt.
this isn't a reunion because we never broke up. we needed to plug back in and make some music that matters to us. - See more at: http://www.falloutboyrock.com/#sthash.N4jRGHNC.dpuf
this isn't a reunion because we never broke up. we needed to plug back in and make some music that matters to us. - See more at: http://www.falloutboyrock.com/#sthash.N4jRGHNC.dpuf
Tegan and Sara har precis släppt sitt nya album Heartthrob och det är bara för bra alltså. De vill gå ur sina indieskor och ta på sig kommersiella stövlar. Jag vet att många alternativa kids är jätteemot sådant som att banden ska bli stora, man vill ha sitt favoritband för sig själv och sen klagar de på att favoritbandet inte kommer till sitt land/stad. Jag är JÄTTEFÖR att mina favoritband blir stora och kända! Dels jättekul för dem att spela på större arenor och ännu bättre för mig som har stora chanser till att faktiskt få se dem i min hemstad.

Fall Out Boy – My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)
Paramore – Now
Tegan And Sara – Closer
Ke$ha – Crazy Kids
Bruno Mars – Locked Out Of Heaven