torsdag, augusti 20, 2009

I natt kan jag se vintergatan, och du är missnöjd med ditt liv

Yum yum. Gick och hämta min devilstick idag :D Ha typ stått i trägården ända sen jag kom hem typ och öva. Igår träffade jag Mikey boy. Det var trevligt, längesen jag såg honom nu så det var lite roligt, trots att vi gick och såg GI Joe, som sög. Det var bara ögongodiset Channing Tatum som var okej. Haha.
Sedan drog jag till Michan och hade film mys med henne, Anah (aka. Emma) och Håkan.

Nu ska jag jonglera litet till sen ska jag äta och dra till träningen. Later!

onsdag, augusti 19, 2009

Jag <3 Paramore

Alla borde gå in på http://paramore.net och kolla på deras musikvideo.

Allt dem rör blir till guld. Fast videon kunde iofs va litet bättre kanske, men I likey anyway.

Idag blir det inte att hämta min devil stick, utan det blir action bio med Mike, och sen filmkväll med mina tjejor. Jag har saknat er. Och jag saknar Bex som fan. Jag hatar stockholm.

måndag, augusti 17, 2009

im alive

Det enda jag behöver nu är hårdrock.

söndag, augusti 16, 2009

du är aktuell, du bränns.

Haha jag och min far är sånna nördar. Båda sitter med varsinn laptop i knät och spelar spel. Jag tetris och han mahjong. Och på tvn är det någon kass film som ingen fattar något av. Bra där.

Idag har jag lärt mig att inte dricka kaffe på morgonen, för då måste jag kissa minst en gång i timmen! Suck. Det var så inte okej under två timmars passet! Och nästa vecka är det tillbaka till hålan igen. Skjut mig.

Men imorgon är det i alla fall sista kaninfesten! Party til you drop typ. Eller som Sadaf sa: Man hinner supa tills man spyr och dör, sen vaknar man till liv och går till jobbet igen för man börjar klockan 17!
Så sant.

Nu ska jag sova iaf. Börjar två imorgon. Yes!