fredag, maj 28, 2010

lalala

Hejsan. Idag är det fredag. Och på måndag först är jag ledig. I en hel dag. Sen ska jag börja jobba igen. Men i mitt gamla hood. Thank god för det. Jag har tröttnat på Balder racet, skjutbanan och fågelholken. Men jag lär väl tröttna på Bi-hålan, ringleken, bollplanket och skeeball med efter ett tag. Men det är mitt hood liksom. Jag har inte varit där sen förra sommaren! Helt insane. Men nu ska jag åka in och hämta mina nya lurar som Patrick har fixat till mig. Fast först ska jag äta nudlar. Yum. Och ikväll ska jag hem till Steven och mysa hihi. Längtar!

Och igår var den värsta dagen ever. Jag glömde min mobil hemma. Hur kan man göra något sådant? det finns inte. Hemskt var det. Missade fem samtal och fem sms! Inte okej. Nu har jag lagt ner den i jeansfickan, så nu SKA den med! Men nu ska jag göra nudlar. Eller ja, värma i mikron.

tisdag, maj 25, 2010

dont be fool by the rocks that I got, im still im still jenny from the block


Jag tänkte precis skriva "Åh vad gott det hade varit med glass nu..!" men jag har ju faktiskt glass! YES!

Och idag har jag och Steve vart tillsammans i en månad. Omg. och Awesome. Mest Awesome.

Och imorgon släpper dem nya singstar. Åhåhå Jag ska så få min syster till att köpa det, så jag kan komma hem till henne och sjunga så hela huset kommer för att klaga, och sen joina när dem ser att det är det nya SINGSTAR KENT! ÅÅHÅHÅHÅHÅ!

Och idag tror jag mamma tyckte vi kunde åka till Freeport och kolla runt lite. Eller ja, min mamma vill ha mina Pepe jeans som jag köpte där, och mina Nudie, så hon vill mest dit för den saken. Jag vill ha nya snygga coola sneakers. Hoppas dem har några najs, som inte kostar allt för mycket!