torsdag, april 14, 2011

Baby got beak!



Haha skulle egentligen spela biljard med Herr Ackre, men den klipska pojken tog inte med sig jackan när han gick till skolan imorse, och i jackan låg hans leg. Så det blev bio istället! Rio. Vilken var jättesöt och bättre än vad jag hade väntat mig. Yäy!

Imorgon ska det bli fint väder för jag ska åka min longboard och ha jätteroligt! Så det så! Så våga inte ens så mycket som att stänka några droppar ute imorgon!

måndag, april 11, 2011

i want to break free




Köpte lite ny och goed mat till Rhino, och Victoria tyckte jag skulle köpa små bollar med nötter och frukt. Så det gjorde jag! Han verka tycka om det i alla fall!

in the mourning



Har haft en alldeles underbart bra dag idag! Åkte och bada i en mysigt uppvärmd bassäng med världens bästa Carl, som dessutom hjälpte mig med min bild till utbildningen jag vill gå på! Så nu ska jag komma in, och vara helt sjukt awesome på intervjun, och sen ska jag börja till hösten. Punkt slut.

Och senare på kvällen bar det av till Mich Jonas. Anah bananah var där med, och vi prata om allt och inget, och kolla på gamla bilder på bilddagboken. Say no more.

Så ja. Awesome dag!