tisdag, september 07, 2010

nom nom nom nom

Jag har bestämt mig att jag behöver en ny ipod nano. Och då blir Apples nya nano perfekt. Frågan är bara vilken färg jag ska ha. Grön, orange eller röd?

Och i söndags kom jag och Johan fram till att Liseberg hade blivit himla bra reality serie. Jag menar som Ullared och Färjan. Det finns alla dem där karaktärerna som man vill se, och det hade varit så klockrent. Kanal 5 borde kolla upp det.

Och nu har jag kommit fram till att jag ska flytta in i vardagsrummet, för här ute i solen är det alldeles för varmt nu för att jag ska tycka om det. Och det är en jäkla gräsklippare på andra sidan häcken som förstör mitt lugn.

Jag längtar till nya Step up filmen. Kommer bli så grym med 3d effekterna. Den kan inte bli annat.

Muidats

Åh nu har Biggest loser Sverige börjat. Kommer antagligen inte vara lika grymme som den amerikanska, men jag kommer titta ändå!

Och idag har jag kommit på att The Sims 3 till Mac är så himla mycket bättre än till pc. Massa fina kläder och allt är bara bättre. Varför kommer det sig? Det är ju precis samma spel. Men det är ju klart. Allt är bättre på Mac. Förutom msn.

Hade jättekul på träningen idag. Var jättemånga så vi spelade rätt mycket. Men det är himla roligt i alla fall för alla som undrade.

Nu ska jag titta på BLS och sen sova. baibai