torsdag, juni 12, 2008

but i wear the biggest smile <3

Jag har världens bästa storasyster. Ni kan säga vad ni vill men hon är ändå världens bästa.

Har mer eller mindre deppat över att jag inte är på Hultsfred och kollar på det enda bandet jag verkligen ville se. Men Pippi, Sanna och Jenny fick mig att tänka på annat det mesta av dagen tills det var bara några timmar kvar. Då kändes det verkligen inte bra. Stackars Sanna som fick sitta och höra hur mycket jag tyckte att detta var skitdåligt och att Paramore absolut skulle komma till Hultsfred och inte lilla skit Göteborg.

Sen började jag räkna ner.. Nu är det bara en halvtimme kvar.. Nu är det bara 25 min, 15 min, 5min, 3, 1.. Och då ringde jag upp min syster som självklart är där, och jag bara visste att det var "Let the flames begin" som spelades. Det kändes ju lite jobbigt det är ju klart, men så underbart ändå. Jag kan inte se dem, men höra, och det var en jävligt skön känsla. Så jag lade jag på, tänkte att jag skulle ringa lite senare. Så kommer jag hem, så ringer nina mig och det första jag hör är "THATS WHATS YOU GET WHEN YOU LET YOU HEART WIN.." Och jag börjar gråta av lycka, fick gåshud av alla som sjöng med och jag kan inte ens beskriva känslan. helt jävla underbart.
Så fortsatte det så under hela timmen ungefär. Jag ringde, hon ringde osv. Hayley pratade om att de var ledsna över att de var tvungna att ställa in i Stockholm och så, och därför skulle denna konserten vara 17 gånger så mycket bättre. Misery Business fick bli den sista låten, sen var jag mer än nöjd. Sedan ringde Nina upp mig och berättade att det var jättemycket folk och att jag skulle ha blivit nertrampad om jag hade varit där. Då hade jag i alla fall dött till världens bästa band.
Jag älskar min syster mest i hela världen.

onsdag, juni 11, 2008

It’s not enough to say that I miss you.



Har knarkat den här låten idag.. Typ i alla fall.

Skolavslutning idag. Rebecka fick diplom för henne kreativitet i Graf b. :D Grattis till dig, det är du värd.
Efter avslutningen så gick jag, anah och rebecka till espresso house och köpte choklad frappino. Myspys. Sedan sa vi hejs svejs till Anah och åkte hem till mig och spela lite tv-spel.
och efter Rebecka hade gett upp så tittade vi på Music and Lyrics, och sen gick vi och gjorde lite maat. Köttbullar och makaroner. Yäh. Sedan hade vi jätteroligt och gjorde en massa saker inför min brudmiddag, och de kommer bli asnajs :D så nu hoppas jag att alla kommer bara :D

Sedan kom Martin och då åkte vi in till stan för att hämta Michael och gå upp till avenyn och titta på matchen. Och det var ju en massa kul för Sverige vann ju med 2-0! EM guld here we come! Haha. Men vi insåg att nästa match får bli på Bergakungen, för då är det både inomhus och fotbollsstämmning :D

Lite roliga citat under dagen:
Jag: Asså mina strumpor är så fula.. *tittar på mina cerisea strumpor*
Bex: Eeh.. *drar upp jeansen och visar sina cerisea strumpor*
Jag: XD

På MacDonalds ser jag några från ettan.
Jag: Ey, *pekar* är inte det.. *ser att de tittar* oj..!
Bex: HAHAAH SMART!
Jag och Bex: HAHAHAHA

måndag, juni 09, 2008

Life's a bitch

in-fucking-deed. Jävla skitliv! Varför i helvete är jag så jävla dum? Jag har chans till ett mvg, MVG! och ändå så dumpar jag det totalt. fitliv. Varför är jag inte smart och kvicktänkt och bara allmänt jävla smart? Jävla skitgener. skit liv. Ingenting jag gör blir ju fan bra. Allt är bara skit. Tur att den jävla skitskolan är slut nu så jag kan ta tag i mitt skitliv.

söndag, juni 08, 2008

I know that you need me.


Jag har fått smak för att flytta hemmifrån nu de här dagarna. Nu när jag har haft huset för mig själv i tre dagar och fyra nätter så känns det som jag skulle kunna bo ensam. Förut var jag lite skeptisk till idén. Komma hem till ett tomt hus verkar inte vara någon hipp grej, men varför inte?


Picknickfestivalen i fredags. Åkte in till stan kvart över ett för att träffa Håkan och hennes kompisar, så handlade vi och sen åkte vi till Härlanda där festivalen skulle vara. Mycket sol och folköl senare runt 6 tiden kom Anah med några kompisar, så då var jag med dem tills vi skulle åka hem runt 8. Men vi kom la inte därifrån förrens halv nio tror jag. Men det var myspys i alla fall.


Och igår fick jag besök av ingen mindre än fröken Sanna Astne. Och vi låg på gräsmattan och solade lite, åt lite mackor och sedan åkte vi till Bergakungen för att gå på den efterlängtande Indiana Jones filmen. Precis när Sanna har plockat klart godiset och ska betala tittar jag på biljetten och till min fasaser jag att filmen inte alls skulle visas på Bergakungen, utan på Biopalatset.. Hoppan. Och klockan var då prick 18.00, då flimen skulle börja. SHIT! Så vi fick powerwalka till Biopalatset för vi antog att det är runt en kvarts reklam innan filmen börjar, så då kanske vi hinner. Så på tretton minuter gick vi från Bergakungen till Biopalatset. Sedan skulle jag köpa popcorn också, men när vi gick in hade den nog precis börjat, så vi missade inte mycket i alla fall!