lördag, augusti 14, 2010

im freeeeeeeeeeeeee!

Yes! Nu är jag ledig hela TVÅ dagar innan jag måste återvända till solskensparken igen. Underbart.

Och jag har, efter mycket dötid i bollplanket och ringleken kommit fram till att stumma är dem bästa fem-kamps gängen som finns! Dem gapar och skriker inte, dem läser instruktionerna innan de börjar spela. Kan det bli bättre? Det ända dem gör är ju teckenspråk, och fall dem nu skulle ha druckit några öl på Tyrolen så betyder det att dem bara viftar ännu mer med händerna, fast ändå ljudlöst. Utmärkt.

Fast å andra sidan kanske det inte är så roligt att vara stum. Men MVG i femkamp fer sure.

torsdag, augusti 12, 2010

Flugjävlar och produktiv dag

Igår vaknade jag gör tidigt av att en fluga har smugit sig in i mitt dörr på kvällen när jag skulle sova, och skulle absolut sätta sig i mitt ansikte och surra i mitt öra. Imorse vaknar jag av att samma jävla fluga gör samma sak. Och till mitt vansinne klockan åtta på morgonen får jag tag i flugan, som jag antar var trött eller bara jätteseg av att flyga runt i mitt rum i två dagar, trycker ihop handen och slänger den genom springan mellan sängen och väggen ner på golvet. Jag vet inte hur jag hade tänkt mig. Kanske att den skulle mirakulöst ha dött av fallet och legat kvar där på golvet och bara hålla käften. Men nej det hände inte. En halv minut senare så hitta flugan ut från springan och flög upp och in i mitt ansikte igen.
Tillslut fick jag tag på flugjäveln igen och gick upp och ut genom min dörr och slängde ut den för trapporna. Sen dess har jag varken hört eller sett den.

Och idag har jag på jobbet gjort.. Precis. Mer eller mindre ingenting. Allt som allt växlade jag 1100:- i tior. Produktiv dag var det minsann. Bollplanket är alltid lika trevligt.

onsdag, augusti 11, 2010

let the flames begin

jag har så mycket att skriva, men så lite tid till att göra det. Inte okej. Men nu har jag ju faktiskt lite tid över så nu kommer det som jag hade tänkt att skriva i måndags.

Mitt krig med osthyveln har startat igen. Den här gången gick Stevens osthyvel till attack och skar mig på min högra tumme. Så nu blev allt mycket jobbigare på jobbet när man ska växla pengar och inte får upp dem ur kassan för plåstret gör så att sedlarna inte vill följa med sådär käckt som dem brukar göra. Och ja, jag måste ha plåster annars kommer det lätt bli infekterat och jag kommer dö av blodförgiftning. Jag tror jag tar med mig en bultsax till Steven nästa gång jag ska dit och klipper osthyveln i två så den inte kan skada folk mer.

Och igår när jag var jättesugen på att lyssna på The Killers upptäckte jag till min stora fasa att jag inte ens hade The Killers på min iPod. Så nu har jag fixat detta, och de är på plats på poden redo att spelas sönder once again.

Och jag beställde Den mörka materian böckerna på cdon, som nu också har kommit, så nu har jag något att läsa påväg till jobbet igen. Awesome. Och dit ska jag nu. Ska bara kissa först. Om ni undra. Antagligen inte.