fredag, augusti 15, 2008

Sverige -Tyskland x2

Sitter och tittar på fotbollen just nu. Det står 0-0 än så länge och det har gått 64min, så nu Sverige ta och göra ett mål eller två tycker jag. Handbollslaget vann ju med 26-25 tror jag det var, mot Tyskland för typ en halvtimme sedan! Heja Sverige!
Förresten någon som vet fall han brottarn fick behålla sitt brons? Förstår ju vad han menar med att dommarna är helt dumma i huvudet. Dem har varit rätt dåliga det här OSet.

Nu kommer jag inte på ngt mer att skriva just nu, men Heja Sverige :D

onsdag, augusti 13, 2008

I might even be a Rockstar.


Pop pop..
Ush. Jag är för svag. Jag fastnat pop-träsket. But I like it. Like it good. :D

Idag var det schlager minsann! Rix FM hade la ringt halva melodifestivalen för deras konsert på kungstorget ikväll! Men det är så roligt ändå, för man kan ju verkligen alla låtarna dem spelar. Mer eller mindre. Haha men det var roligt för jag var ju där med ingen mindre än Sanna Astne! Och det ställde sig en kille framför oss så vi såg inget på Kate Ryan, men så började våran skönsång, och vips! Så var det fri sikt igen. Haha Vi är to good to be true.

Vi spelade våran första match igår också. Vi var all red. Ibörjan kändes det inte så bra, men det blev väl bättre när vi får vårat nya matchställ som är rött och svart på sidorna, så det blir nog lite snyggare.. I hope. Men strumporna I likey like! asgoa och inte två meter långa som dem brukar vara, plus att de matchade lite väl mycket mina skor..

söndag, augusti 10, 2008

And when it rains..


regn regn regn.. Sa jag att det regna? suck. Men det gör ju inget för min del.. Jag är ju ändå sjuk..! BAJS!

Det känns som det var evigheter sedan jag lyssnade på musik. Jag har knappt lyssnat på musik efter jag kom hem efter Emmaboda. Knäppt. Jag har saknat det en massa faktiskt.

Och för att jag har varit sjuk dem senaste dagarna ladda jag ner tre säsonger av Hannah Montana. Det är rätt kul faktiskt. Ya think? mahaha Och häromdan kom jag på att hennes pappa är han som sjunger den skitlåten på singstar 90s. haha Tänk vad mycket man kan.

Jag ska nog inte träna imorgon.. hade ju typ feber igår. Men jag tänker göra precis ALLT för att kunna va med på matchen på tisdag! Var så himla längesen nu, och dessutom är det ett lag från Spanien, och alla tror typ att vi kommer vinna med typ 20-0, men vi har ju knappt spelat ihop oss och de kanske har legat i hårdträning under sommarn.. Det vet man ju inte. Men vi vinner nog i alla fall. Vi är för bra helt enkelt.. haha


Like O Like H in your gut.