torsdag, augusti 12, 2010

Flugjävlar och produktiv dag

Igår vaknade jag gör tidigt av att en fluga har smugit sig in i mitt dörr på kvällen när jag skulle sova, och skulle absolut sätta sig i mitt ansikte och surra i mitt öra. Imorse vaknar jag av att samma jävla fluga gör samma sak. Och till mitt vansinne klockan åtta på morgonen får jag tag i flugan, som jag antar var trött eller bara jätteseg av att flyga runt i mitt rum i två dagar, trycker ihop handen och slänger den genom springan mellan sängen och väggen ner på golvet. Jag vet inte hur jag hade tänkt mig. Kanske att den skulle mirakulöst ha dött av fallet och legat kvar där på golvet och bara hålla käften. Men nej det hände inte. En halv minut senare så hitta flugan ut från springan och flög upp och in i mitt ansikte igen.
Tillslut fick jag tag på flugjäveln igen och gick upp och ut genom min dörr och slängde ut den för trapporna. Sen dess har jag varken hört eller sett den.

Och idag har jag på jobbet gjort.. Precis. Mer eller mindre ingenting. Allt som allt växlade jag 1100:- i tior. Produktiv dag var det minsann. Bollplanket är alltid lika trevligt.

Inga kommentarer: